Archive for the 'Jokes' Category

30
Dec
09

Gtalk chat between N.D Tiwari and Pratibha Patil …… :P

Please note that this pic is taken from fake news site and is not intended to hurt anyone’s feelings. See and enjoy ……. 🙂

Also notice the status messages of Baba Ram Dev and Manmohan Singh ……. 😛

Advertisements
16
Oct
09

Top 10 Stupid questions!!!

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?

Answer:-
Don’t u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on
your feet…
Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?

Answer:-
No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the ‘Butter Paneer Masala’ dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also
spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after
years…
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-
Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?
Answer:-
No, he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the
money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or
not.
You thought I was sleeping….you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…

Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in
flames!!!

16
Oct
09

International symbol of marriage………


.

if u don’t believe it just type “international symbol of marriage” in google n search for images……………………………
Hope all women Are happy now!!
J


for those who are not getting what’s in the hand of man ……………………….it is creditcard
.

16
Oct
09

Good Neck Exercise …… :P

A doctor advises his patients to exercise their neck by just reading this message. In the end, all patients go home happily without asking the doctor for any medications. “It is very effective,” said the doctor. “All my patients never come back to me.”


cid:1.210618703@web94001.mail.in2.yahoo.com

16
Oct
09

IT Humor – eToons

IT Humor – eToons

16
Oct
09

Nominated by UN -The Best Poem !!!

The Best Poem

This poem was nominated by UN as the best poem, written by an
African Kid…Read On…..

When I born, I black
When I grow up, I black
When I go in Sun, I black
When I scared, I black
When I sick, I black
And when I die, I still black…

And you white fellow
When you born, you pink
When you grow up, you white
When you go in sun, you red
When you cold, you blue
When you scared, you yellow
When you sick, you green
And when you die, you gray…

And you calling me colored???

16
Oct
09

Corporate Lesson 1

Knock Knock………

A new vacuum cleaner salesman knocked on the door on the first house of the street. A tall lady answered the door. Before she could speak, the enthusiastic salesman barged into the living room and opened a big black plastic bag and poured all the cow droppings onto the carpet.

“Madam, if I could not clean this up with the use of this new powerful Vacuum cleaner in the next 10 mins, I will EAT all this dung!” Exclaimed the eager salesman.

“Do you need chilly sauce or ketchup with that” asked the lady.

The bewildered salesman asked, “Why, madam??”

“There’s no electricity in the house…” said the lady. 

Lesson: Gather all details, including environmental variables, before working on any project and committing to the client…!!!




Ads By Google

October 2017
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 623,915 hits

Pic of the week : Kai (Beyblade)

Top Rated

Archives

Top Clicks

  • None

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 14 other followers